Baghlaghatogh

Baghlaghatogh via Angel-Wings

Baghlaghatogh

Ingredienten:
300 g witte bonen
150 g dille
5 el olie
2 teentje knoflook
1 tl kurkuma
1 ei
naar smaak zout en peper

Voorbereiding:
zet de witte bonen in water voor een dag van te voor om te wekken en dan witte bonen pellen. hak de dille fijn.
bereiding:
bak de witte bonen in olie. Voeg de geperste knoflook toe en bak het met bonen. voeg de kurkuma toe dan dille en zout en peper en 3 kopje water toe. Doe de deksel op en laat het 20 minuten om het laag vuur staan. Als laatste voeg de ei toe. Laat het nog 5 minuten door koken. Lekker met vis en rijst..
tip:
baghlaghatog wordt met rijst gegeten. ook met een stukje vis is nog lekkerder.

Probeer ook dit recept eens:  Iraanse Salade Shirazi
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen