Iraans

Baghlaghatogh

Baghlaghatogh via Angel-Wings

Baghlaghatogh

Ingredienten:
300 g witte bonen
150 g dille
5 el olie
2 teentje knoflook
1 tl kurkuma
1 ei
naar smaak zout en peper

Voorbereiding:
zet de witte bonen in water voor een dag van te voor om te wekken en dan witte bonen pellen. hak de dille fijn.
bereiding:
bak de witte bonen in olie. Voeg de geperste knoflook toe en bak het met bonen. voeg de kurkuma toe dan dille en zout en peper en 3 kopje water toe. Doe de deksel op en laat het 20 minuten om het laag vuur staan. Als laatste voeg de ei toe. Laat het nog 5 minuten door koken. Lekker met vis en rijst..
tip:
baghlaghatog wordt met rijst gegeten. ook met een stukje vis is nog lekkerder.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Cookies Ook deze website gebruikt cookies. Niets nieuws onder de zon, alleen we moeten dat wel vermelden volgens een bepaalde wet. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd; sommige cookies kunnen worden opgeslagen door uw browser. Bij een volgend bezoek aan deze website kan via de browser opgevraagd worden om een cookie terug te sturen naar onze server. View more
Accept