Zelf kaassoufle maken

Zelf kaassoufle maken

0c020b94d372e94033cfdd38f1cc8404 via Angel-Wings

Bladerdeeg
Paneermeel
Jonge romige kaas
1 ei
Peper en zout naar smaak

Snijdt de bladerdeegplakje door de helft
Doe een stukje dungesneden kaas in het midden van een bladerdeegplakje
Vouw het bladerdeeg dicht en zorg dat de kaas binnenin komt te zitten
Duw de randjes aan met een vork

Neem een schaaltje en kluts het ei hierin
pak een bordje en doe daar paneermeel in

Haal de kaassoufle door het ei mengsel en hierna door de paneermeel

Bak de kaassoufle in een koekenpan bruin, met boter, of eventueel als je die nog hebt in een frituurpan
(180 graden 3 min)

Probeer ook dit recept eens:  Italiaanse bol met hamburger
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de website hosting te ondersteunen