Turks

Shoarma Kapsalon

Shoarma Kapsalon

These guys invented the heart attack in a box called: Kapsalon. Fries with shoarma, cheese, sauces and a bit of salad. El Aviva in Rotterdam, Zuid-Holland

500 gram kipfilé
Shoarmakruiden AH eigen merk half zakje vermengen met 500 gram kipfile.
+ 1 teentje knoflook fijnmaken en dit vermengen met de kipfile die je in kleine reepjes knipt.

 

300 gram patat
Doe deze in een ovenschaal, voorverwarmen alvast

1 zakje sla of andijvie
2 tomaatjes in stukjes
1/2 komkommer

Geraspte kaas 1 zakje

knoflooksaus kun je ook zelf maken staat ook op deze website.

(Beetje slagroom, 1 grote teen knoflook fijnmaken, peterselie, creme fraiche en wat mayonaisse, peper en zout naar smaak)

evt. sambal naar smaak

 

Bak de shoarma.
Bak ondertussen de patat in de oven.
Leg dan eerst de patat in de ovenschaal en daarna de shoarma of vermeng ze door elkaar.

Hier overheen de geraspte kaas tot het bedekt is of meng dit met elkaar. -Je kunt er wat sla bovenop doen inclu saus en daarna de geraspte kaas.
Zet het onder de grill tot de kaas goed gesmolten is.

Op het bord kun je zelf naar smaak de groenten erbij doen…sla, paprika, ui, tomaat, komkommer en vermeng dit alles met elkaar.
En doe er naar smaak knoflooksaus en/of  sambal op.

Leave a Comment