Pizza zelf maken met mozarella etc.
-Pizzadeeg of bodems AH eigen merk
-Tomaat
-Remia knoflooksaus
-Paprika
-Kipkebab voorgegaarde van AH
-Mozzarella
-Ham
-Goede olijfolie – tip- Het merk ”Olitalia” is een zeer goede & lekkere olijfolie
-Italiaanse kruiden AH
Pizzadeeg van AH – eigen merk
= inclusief deeg en een potje tomatensaus
Op een ovenbakplaat leg je bakpapier
doe hier een grote eetlepel meel overheen, smeer dit wat lossig uit over het bakpapier
zodat de bodem straks snel loskomt en niet blijft vastplakken
-Leg het deeg op de bakplaat en wrijf het wat uit tot de plaat bedekt is
-Doe een beetje goede olijfolie over de pizzabodem, smeer dit wat uit over het pizzadeeg
-Doe de tomatensaus over de bodem
-Bak ondertussen uitjes in een wok, haal ze er later uit als ze klaar zijn, beleg een deel van het deeg met de
(Al kant en klare!!! Geen rauwe kipkebabstukjes uiteraard!) voorgegaarde AH kipkebab stukjes, en doe hierna de gebakken uitjes verspreiden over de kebab
Bak ondertussen de tomatenplakjes in olijfolie, ook in de wok en doe wat gemalen peper op de tomatenplakjes
En daarna in dezelfde pan 1 rode paprika in stukjes gesneden
idem in olijfolie
Beleg een kant van de pizza met 2 plakken ham en dan de
tomaat en paprika en mozzarella plakken
Doe er hierna wat Italiaanse kruiden overheen
Dus in feite maak je een hele pizza met verschillend beleg. Je kunt ze uiteraard ook op 1 bodem doen en invullen met of de kebab met ui en dan later saus erop of de mozarella pizza zoals beschreven met die ingredienten.
Doe de pizza in de oven
20 minuten
Als de pizza klaar is doe je Remia knoflooksaus (Remia omdat deze vrij los is en je dus lijntjes kunt tekenen op de pizza met deze saus 😉 – dus geen klodder oid ) op de ene helft van de pizza
die met kebab dus…dat is een bekende pizza van een bekende pizzeria
(Zal maar geen naam noemen! Voor ze weer gaan klagen zoals bij de heksenkolkaas)
Echt zalig en de bodem was idem perfecto!
Eet smakelijk!