Panini met casselerrib en pesto/Tapenade

Panini met casselerrib en pesto

Bron:Allerhande SPECIFICATIES hoofdgerecht  4 personen 15 min INGREDIËNTEN 4 witte pistolets (afbakbrood, pak 4 stuks) 2 el pesto alla genovese (duopak 2 x 90 g) 2 zakjes mozzarella (kaas, a 125 g), in plakjes 100 g gegrilde casselerrib (vleeswaren) 1 el olijfolie

direct bestellen VOEDINGSWAARDEN (per eenpersoonsportie) Energie:515 kcalEiwit:26 gVet:29 gKoolhydraten:35 g TYPE budget, brood/sandwiches, italiaans, vlees, budgetkoken, kleinste prijsjes, kinderrecepten, snel BEREIDEN 1. Snijd de ongebakken broodjes open en besmeer ze met de pesto. Beleg de broodjes met de mozzarella en de casselerrib. Bestrooi met peper en zout. Klap de broodjes dicht en druk ze stevig aan. Bestrijk ze rondom dun met de olie. 2. Rooster de panini’s in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. goudbruin en gaar; druk ze met een spatel plat en laat de mozzarella smelten. Serveer de panini warm. Lekker met een groene salade met balsamicodressing.

Zalig dit brood, alleen ik maakte het met Tapenade! I.p.v pesto ik vind pesto niet lekker nml. Aanrader!