AngelWings Barbeque Weekend

Gevulde eieren

Voor 12 stuks, koop 6 goede lekkere eieren bv mais eieren.

Kook ze hard.
Laten schrikken met koud water, even laten afkoelen
Pel de eieren, beste is om ze rondom te tikken en dan onder een koude kraan af
te pellen
Dan komt de schaal er sneller af

Snij de eieren door de helft en haal het eigeel eruit en doe dit in een schaaltje
Hou de eiwit dopjes netjes bij elkaar en houd ze heel.

Dan rasp je wat kaas, een handvol ongeveer
Deze doe je bij het eigeel
Een beetje maggi
En een beetje massala kerrie
(Dit is de surinaamse kerrie die je vroeger dus kocht in de supermarkt, maar
sinds enkele jaren verkoopt men daar bittere kerrie(?)
De kerrie smaakt lang niet meer zoals vroeger
Dus Massala kerrie is de juiste kerrie ook bv voor saus en kerriesoep)
Dan doe je er wat mayonaise bij
meng dit door elkaar en vul hiermee de gekookte eiwit eierdoppen…