Wat eten wij vandaag

Wat eten we met Kerst? Tips

Olijven zelf marineren

http://angelwingsrecepten.nl/olijven-marineren-2/

Zelf knoflook saus maken

http://angelwingsrecepten.nl/knoflook-saus-zelf-maken/

Stokbrood met monchou en tuinkerst
http://angelwingsrecepten.nl/stokbrood-met/

Kikkererwten bakken

http://angelwingsrecepten.nl/kikkererwten-gebakken/

Gourmetten:

Gourmetten

Fruit1
Om mee te bakken:

Kleine stukjes paprika
Dunne plakjes champignons
Ui
Een eitje bakken kan ook of maak er een miniomeletje van

(omelet recept:
4 eieren
Scheutje Koffiemelk
Zout en peper
Kerrie massala
En wat maggi

Flink mixen)

~*~

Figs

Het vlees:
Ipv mini runderrolletjes kun je ook normale kopen en deze in kleine plakken snijden
Of bv gewone hamburgers kopen en deze in zessen delen

Kipfile, hamlappen
(pas op bij de kip met de bacterien)

Dun snijden in plakjes of stukjes(zodat het sneller gaart)

Marineren in bv
Ketjap manis
Zout & knoflook

Marineren in ketjap manis
Veel paprikapoeder

Marineren in olie
2 tenen knoflook fijngemaakt
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels ketjap

Stokbrood erbij met kruidenboter
Huzarensalade

Voor de sausjes zie:

Tzatziki AngelWings

-Griekse yoghurt ah (1 euro)
-Komkommer in kleine blokjes of raspen
-3 tenen knoflook fijn vermalen
-Zout (niet teveel!)
-Peper
-Dille
-Munt
-1 eetlepel Olijfolie
Als tips:
-4 druppeltjes maggi
-een toefje mayonaise
-eventueel wat room

Wat dit nog lekkerder maakt, maar dan moet je houden van een sterke smaak!
Dat is inclusief prei, dus je snijdt een prei in kleine stukjes,
beetje roerbakken, tot ze glazig worden en dan afkoelen en door de yoghurt heen!

http://angelwingsrecepten.nl/chips-cq-bbq-sausjes/

Chips cq bbq sausjes
Nou werkelijk iedereen vraagt me altijd naar het geheim dat er niet is?
Bedoel iedereen mag weten waarom mijn sausjes zo
lekker zijn en dat komt nml..

omdat:
🙂

men neme een uitje
en rasp dit zeer fijn
men neme dan mayo en doe dit in een schaal
dan doet men der wat snuifje dille bij en wat maggi

dat is alles

dit kun je ook doen met bieslook..ipv Dille

of paprika of kerrie

en echt het smaakt zalig..
Geheim is die gerapste ui
dus niet teveel he?
maar het is wel gezonder dan zo’n
zakje prutpoeder van de winkel

http://www.angelwingsrecepten.nl/category/saus/

Wild Board

http://angelwingsrecepten.nl/gourmetten/

Eieren gevulde

http://angelwingsrecepten.nl/gevulde-eieren/

Kruidenboter

http://angelwingsrecepten.nl/kruidenboter/

Huzarensalade

http://angelwingsrecepten.nl/huzaren-salade/

Saté en marinade

http://angelwingsrecepten.nl/bbq-vlees-of-sate-marinade/

Een heerlijke salade

http://angelwingsrecepten.nl/kaassalade-oud-amsterdam/

Simpel een potje appelmoes lekkerder maken

http://angelwingsrecepten.nl/appelmoes-uit-een-potje-maar-toch-anders/

Heksen eh toverkolkaas

http://angelwingsrecepten.nl/toverkolkaas/

Maak zelf de patat eens

http://angelwingsrecepten.nl/patat-zelf-maken/

#food #photography #iunnui #ideas

Worteltjes met honing

http://angelwingsrecepten.nl/worteltjes-met-honing/

http://angelwingsrecepten.nl/italiaans-recept-biefstuk-met-pepersaus-en-champignons/

Blikje champignonsoep kan lekker zijn.

http://angelwingsrecepten.nl/champignonsoep-van-unox-maar-dan-anders/

Aardappelschijfjes met knoflookdip

http://angelwingsrecepten.nl/aardappelschijfjes-met-knoflookdip/

De lekkerste witlofsalade ooit:
http://angelwingsrecepten.nl/omas-witlofsalade/

Champignons met knoflook heerlijk!

http://angelwingsrecepten.nl/champignons-met-knoflook/

Witlof met ham en kaas

http://angelwingsrecepten.nl/witlof-met-ham-kaas/

Stoofpeertjes yummie

http://angelwingsrecepten.nl/stoofpeertjes-2/

Mint Tea | The Bojon Gourmet
Voor meer recepten:

http://angelwingsrecepten.nl/info/

Leave a Comment