Chili Con Carne

Chili Con Carne
1.1/2 pot Kapucijners
1 Blik (groot) tomatenpuree met tomatenblokjes
2 Roma tomaten
3 Teentjes knoflook
1 Ui
1 Puntpaprika
Champignons
1 Kipfilé
Gezouten ontbijtspek in dobbelsteentjes
Cayennepeper

-Maak de knoflook fijn
-Snij de ui fijn
-Bak deze samen met de kipfilé (In gesneden kleine stukjes)
in een wokpan
-Doe de paprika -fijngesneden- hier bij
-Evenals de tomaten in kleine blokjes
-Dan de spekjes
-Doe hier naar smaak (1 afgestreken)  eetlepel cayennepeper doorheen
-En daarna de champignons in plakjes en de kapucijners erbij doen
-Meng dit alles goed door elkaar en voeg de tomaten puree erbij

Laat dit even sudderen

En je hebt een zalige zo niet Goddelijke Chili Con Carne!